KULTA-pajan toiminta perustuu ohjattuun toiminnalliseen vertaisuuteen.

Kaikki toiminta on vertaisohjaajien itsensä suunnittelemaa ja ohjaamaa. Toiminnallisen vertaisuuden ohjaajana eli vertsikkana saa kehitellä ja ohjata luovia ja liikunnallisia ryhmiä. Toiminta on täysin vapaaehtoista, vapaa-ajalla tapahtuvaa maksutonta ajanviettoa. 

Vertsikkana pääsee järjestämämme ilmaisen koulutuksen jälkeen ohjaamaan pajalaisille omien mielenkiinnon kohteiden mukaista toimintaa. Bujoilua, D&Dtä, pelaamista, musaa, cosplayta, maalausta, draamaa, sählyä, valokuvausta, leffoja, tubettamista, sukan kutomista, hengailua, lautapelejä, alpakka agilityä… You name it!

Seuraava vertaisohjaajakoulutus alkaa tiistaina 7.1. Koulutus sisältää 7 tapaamiskertaa, neljä tuntia kerrallaan, jossa saat taitoja ryhmän ohjaamiseen ja ideointiin. Ennen koulutuksen alkua tavataan ja mietitään yhdessä minkälaisen ryhmän ohjaamisen kiinnostaisi juuri sinua ja mitä odotuksia sinulla on koulutuksesta.

Vertsikoiden tukena kaikessa on pajan työntekijät. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan Katille tai Lauralle!

Jos oot hyvä jossain, tuu opettamaan se muillekin. Jos oot kiinnostunut jostain, kasaa samanhenkisten ihmisten porukka yhteen. 

Seuraava vertaisohjaajakoulutus alkaa tammikuun ensimmäisellä viikolla!