Tällä hetkellä toimimme verkossa ja ulkona.

Ulkoryhmiin ilmoittaudutaan Nimenhuuto-sivuston kautta (löytyy myös ladattavana appina puhelimiin). Ennakkoilmoittautumisella pyrimme pitämään ryhmät sopivan kokoisina koronan vuoksi. Kulta Kulttuuripajan Nimenhuuto: https://kulttuuripajakulta.nimenhuuto.com/

Jos olet tulossa Kulta Kulttuuripajalle ensimmäistä kertaa, sinun ei tarvitse ilmoittautua, vaan me opastamme Nimenhuudon käytössä.

Jos haluat liittyä kävijöiden WhatsApp-ryhmään lähetä viesti ”haluan mukaan” ja nimesi Jakelle (040 710 3227) tai Lauralle (040 710 3226).

Meillä on myös oma Discord-kanava, jonne voi tulla osallistumaan, seuraamaan tai luomaan omaa toimintaa. Discordiin pääset liittymään tämän linkin kautta discord.gg/5Q8Kt3y Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröidy ensiksi, jonka jälkeen linkki ohjaa sinut Kulttuuripajan omalle Discord alustalle. Voit avata Discordin joko selaimella tai ladata sen sovelluksena koneellesi ja puhelimellesi.

Osa ryhmistä kokoontuu Google Meet -ohjelman kautta. Tässä on meidän ikilinkki, jota käytämme kaikissa Meet-ryhmissä paitsi Aarrearkku-illoissa: https://meet.google.com/ivn-mmhm-hff

Aarrearkku-illat Meet: meet.google.com/fie-uony-ndf

Ei hätää, jos jokin jäi epäselväksi, Laura ja Jake auttavat sinut alkuun. Kysy siis rohkeasti neuvoa!